Download lagu BANYU LANGIT - DIDI KEMPOT Mp3

BANYU LANGIT - DIDI KEMPOT

Listen: 27,140,741

Duration: 299

MP3 size: 4.67 MB

Lirik:

Sworo angin, angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo, ngalem neng dodoku
tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purba
sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo
melu krungu suaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purbo
sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Download Lagu BANYU LANGIT - DIDI KEMPOT di Gudang Lagu - Laguaz.Biz, Download Lagu BANYU LANGIT - DIDI KEMPOT Mp3 Gratis - Unduh Lagu Terbaru. Download Lagu BANYU LANGIT , Download Lagu DIDI KEMPOT, Download Lagu DIDI KEMPOT BANYU LANGIT , Unduh Lagu DIDI KEMPOT

Unduh Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguAz
)