Download lagu YURA YUNITA - Kataji Mp3

YURA YUNITA - Kataji

Listen: 291,932

Duration: 226

MP3 size: 3.53 MB

Single: Yura

Lirik:

Na kunaon
Na kunaon
Na kunaon
Ieu hate bet kataji

LainnyaUuuh...
Anjeun mentang asmara
Uuuh...
Rasa di awang-awang
Uh uh uh uh uuuuh
Uh uh uh uh uuuuhUuuh...
Sanajan kuring geus apal
Uuuh...
Anjeun mah tukang cidra
Uuuh...
Anjeun ngan ukur ulin ulinkeun rasa
RasaNa kunaon
Na kunaon
Na kunaon
Ieu hate bet kataji
Na kunaon
Na kunaon
Na kunaon
Ieu hate bet kataji
Ka iwat endahna basa
Ka irut imut nu manis
Hate bet katajiUuuh... hmmm...Uuuh...
Cidra kalimpud cinta
Uuuh...
Bohong kasapu asih
Uuuh...
Kaduyung deudeuh
Kuring narima cinta
CintanaNa kunaon
Ieu hate bet kataji
Ka iwat endahna basa
Ka irut imut nu manis
Hate bet katajiKataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohoo
Kataji kataji kataji wohooKataji kataji kataji kataji...Na kunaon
Na kunaon
Na kunaon
Ieu hate bet kataji
Na kunaon
Na kunaon
Na kunaon
Ieu hate bet kataji
Ka iwat endahna basa
Ka irut imut nu manis
Hate bet kataji
Uuuhh...
JuanFath

Download Lagu YURA YUNITA - Kataji di Gudang Lagu - Laguaz.Biz, Download Lagu YURA YUNITA - Kataji Mp3 Gratis - Unduh Lagu Terbaru. Download Lagu YURA YUNITA , Download Lagu Kataji, Download Lagu Kataji YURA YUNITA , Unduh Lagu Kataji

Unduh Lagu MP3 Bagus Terkait :

LaguAz